top of page

Ny daglig leder i ON Linje ASStyret i ON Linje har ansatt Nils Petter Vegsund i stillingen som ny daglig leder i ON Linje med virkning fra 01.11.2021. Han kommer fra stillingen som Leder Marked- og Forretningsutvikling i selskapet. Han kom til selskapet 01.01.2020 fra stillingen som konsernsjef i Bolt Group, hvor han ledet en større restruktureringsprosess av 10 datterselskaper i konsernet. Vegsund har lang fartstid både fra Linjebygg og Nettpartner, og har vært daglig leder for Vestneslinjer, Mesta Asfalt, Lønnheim Entreprenør og Powerline.


Einar Hjetland har vært daglig leder i ON Linje siden selskapet ble etablert i 2019. Einar meddelte tidligere i høst at han etter 37 år i bransjen, 25 av disse i ledende stillinger og en alder på snart 64 år, ønsker å «trappe noe ned». Einar ønsker fortsatt å være en aktiv «spiller» i ON Linje, og han går nå inn i en rolle som teknisk sjef og da med spesielt ansvar for tilbud og kontraktinngåelse.


Styreleder Alf Egil Husby, adm. direktør i ON Energi som er hovedaksjonær i ON Linje, sier at dette er en naturlig og udramatisk endring i organisasjonen. Vi er fornøyde med at Nils Petter har akseptert å gå inn i en ny rolle og er sikker på at dette vil bidra til å ta selskapet trygt videre.

137 visninger

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page